Skip to main content

Het is bijna zover!

 

Het einde van het jaar komt eraan, dit zal voor vele hectische tijden betekenen. Drukte met verkoop, drukte met bezoekers, drukte met eindejaar borrels, drukte met balansen, drukte met begrotingen maken voor het komende jaar en ga zo maar door.

Maar! Heb je al nagedacht over de kerstkaarten? Zijn de wijnverpakkingen al gedrukt? Liggen de leuke relatiegeschenken al klaar voor de klanten? De nieuwe visitekaartjes die er begin januari moeten zijn? Is het briefpapier nog genoeg voorradig? Er zijn nog zat dingen om over na te denken, maar zorg ervoor dat je snel bent want onze productieruimte krijgt het ook druk.

Wij proberen deze periode jullie allemaal zo spoedig mogelijk te helpen en alle orders en opdrachten met spoed te verwerken. Maar het kan zijn dat bepaalde orders/opdrachten langer op zich laten wachten, we doen natuurlijk ons best om je hier geen hinder van te laten ondervinden! Wij hebben er zin in, nog 1½ maand knallen tot 2019!

Aan al onze klanten, kop op! Nog even de laatste energie eruit pompen deze laatste periode van het jaar! Op naar tweeduizend negentien!

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments