Skip to main content
ROAX-WEBDESIGN

WEB

Tegenwoordig is een website geen overbodige luxe, dit is het eerste wat mensen zoeken als er gezocht wordt naar een product of dienst.

Een website creëren is tegenwoordig niet erg ingewikkeld. Om een website te krijgen die aansluit op het bedrijf met de juiste uitstraling en bescherming vergt enige expertise. ROAX is op het gebied van het webdesign meegegroeid en weet waar u zich het beste in kan profileren.

De websites zullen in een CMS (Content management system) systeem worden ontwikkeld zodat u zelf de website kan aanpassen waar en wanneer u wilt via een online dashboard.

Wij bieden nu ook onderhouds- abonnementen aan voor het veiligstellen en bijhouden van uw CMS, plugins, backups en database. Hierdoor bent u verzekerd van een website die veilig is voor uw bezoekers en goed onderhouden blijft.

#maatwerk #cms #onderhoud #plugins #backups #visual #styling #content #adwords #analytics #privacy #html #css #php #website #websitebouwen #formulieren #ontzorgen #webdesign # webdevelopment #marketing #strategie #campagnes #responsive #gebruikersvriendelijkheid #snelheid #hosting #ranking #huisstijl #contentbeheren #ssl #superfasthosting #zoekmachine #socialmediaintegratie #domeinnaam #premium